Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoertrae@snoertrae.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​

​Uopfordrede ansøgninger

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Søger du en inspirerende arbejdsplads med høj faglighed og et stærkt sammenhold? Er du blandt de bedste indenfor glas eller træ? Og har du lyst til en karriere i en af Sjællands større glas- og facadevirksomheder?

Om Snoer

Snoer er kendt og anerkendt for vores høje håndværksmæssige kvalitet og kreative specialløsninger. Vi arbejder med løsninger i krydsfeltet mellem glas og træ og leverer godt håndværk til såvel nybyg som renovering.

Vi har leveret løsninger til flere af Københavns gamle bevaringsværdige bygninger og markante nybyg. Referencelisten inkluderer bl.a. Charlottenborg, Kødbyen, BLOX og Rundetårn.

Vi vil gerne tiltrække og fastholde de mest talentfulde og bedst kvalificerede medarbejdere. Vi har derfor fokus på trivsel, attraktive udviklingsmuligheder, og masser af fagligt spændende udfordringer.

Snoer er kendt for vores specialløsninger, høje håndværksmæssige kvalitet og dyb indsigt i glas, alu og træ – faglige kompetencer som vi har opbygget gennem generationer, siden virksomhedens start i 1922. Vi har derfor høje faglige forventninger til os selv. Vi er servicemindede og kan lide at arbejde på tværs af fagområderne glas og træ.

Hos os vil du få et godt værksted at arbejde med, solide erfarne kolleger og en stærk administration til at bakke dig op. I det daglige fungerer vi som én stor Snoer-familie på tværs af vores to adresser i Københavnsområdet.​

Er du selvstændig erhvervsdrivende kunne det også være en mulighed at indgå i en form for samarbejde, til gavn for begge parter.

Sådan søger du

Send dit CV, ansøgning samt eventuelle anbefalinger til snoer@snoer.dk og mærk ansøgningen ”Uopfordret”.

Vores telefon er åben:

Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30

Fredag

07:30 - 16:00

Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoertrae@snoertrae.dk

​CVR: 3955 5204