Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​​​Send os en e-mail: snoertrae@snoertrae.dkmail-ikon

Ring til os: 38 34 03 11​​tlf-ikon

Indsigt i glas - Medlem af Glarmesterlauget​

Tømrer og snedker med mange års erfaring

Er du i øjeblikket på udkig efter en tømrer eller snedker med mange års erfaring i branchen? Så er du landet det helt rette sted. Hos Glarmestre Snoer og Sønner har vi med tiden fået mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde. Vi holder til i København, men kører gerne ud i Gentofte, Frederiksberg og omegn.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2018. Her lavede vi en fusion mellem Søren Lind Sørensen ApS, der har eksisteret siden 1971, og Glarmestre Snoer og Sønner. Det er sammenlagt blevet til mere end 40 års erfaring.

Hos os får du mulighed for at få hjælp til alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med at nå i mål med de ideer og behov, der fremlægges for os. Ud over at tilbyde tømrer- og snedkerarbejde er vi også i stand til at udføre opgaver, hvori glas indgår. Vi kan tilbyde:

  • Glarmesterarbejde
  • Alukonstruktioner
  • Tømrer- og snedkerarbejde

Få hjælp af en tømrer og snedker

Som tømrerfirma og snedkerfirma har vi med tiden samlet en stor medarbejderskare. Det giver sammenlagt en bred vifte af kompetencer og erfaringer indenfor mange områder. Uanset om vi skal løse opgaver i træ, glas eller alu, er vi fagligt kompetente og handlekraftige.

Er du på udkig efter en erfaren tømrer eller snedker, skal du derfor ikke tøve med at forhøre dig hos os. Vi udfører alt indenfor snedkerarbejde og tømrerarbejde. Som snedkere er vi desuden i stand til at lave specialkonstruktioner alt efter ønsker og behov.

Hvad koster en tømrer?

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang. Der kan være stor forskel på de ressourcer og materialer, vi bruger alt afhængigt af opgaverne. Derfor vil vi til hver en tid først vurdere opgaven og efterfølgende udregne en pris. Har du en idé i ærmet, hører vi meget gerne fra dig.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Har du brug for vejledning fra en tømrer eller snedker, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Ring til os på telefon 38 34 03 11, eller send en besked via vores kontaktformular

Vi står klar til at hjælpe dig.

​​

Vores telefon er åben:

Mandag - Torsdag

07:30 - 16:30

Fredag

07:30 - 16:00

Lørdag - Søndag

Lukket

Kontakt

Telefon: 38 34 03 11

​E-mail: snoertrae@snoertrae.dk

​CVR: 3955 5204